BONOBO


Scroll down for english version...
Minu seekordne koostöö leidis aset BONOBO - meie enda Eestimaise loodustoodete brändi loojaga - Kristiga! 


Kristi asutas BONOBO aastal 2014 ja tema motiiviks oli vajadus võimalikult puhaste toodete järele, et neid oma tundlikul nahal kasutada. Sellest sündis palju head 😊

BONOBO tootevalikus on näokreemid, kehakreemid, näoveed ning huulebalsamid. Minul õnnestus kõikidest midagi proovida. 

Sain oma paki kätte juba novembris ning olen nüüd saanud usinasti BONOBO tooteid katsetada. Mulle meeldib, et kõik need tooted on tõeliselt puhta koostisega ja palju on ära kasutatud meie enda loodusest väekaid taimi. Kreemitoodete konsistents ei ole tüüpilise kreemi moodi. Kõik BONOBO kreemid on pigem võide või hangunud õli moodi. Kui pisike kogus sõrmeotstele võtta ja seda siis soojendada, hakkab see mõnusasti sulama ja toote kulu on väga väike. Ühesõnaga nende potsikutega saab tõeliselt kaua läbi.

Minu kasutuses on Nurmenuku&Kortslehe näokreem. See on lõõgastava ja värskendava toimega. Kreem ise on nurmenuku moodi kollane ja praktiliselt lõhnatu. Minu kogemus on see, et niisutusefekt on pikemaajalisem, kui enne kreemi nahale kandmist nägu pisut millegagi niiskeks teha. Mina kasutan selleks BONOBO Pojengi näovett või mõnd näopuhastustoonikut. Olen seda kreemi usinasti ka Gua sha protseduuriks kasutanud, kuna selle jaoks on näonahk vaja eriti korralikult sisse määrida. Nurmenuku ja kortslehe kreem sobib selleks otstarbeks imeliselt! Talvisel ajal on selline õline tugev kreem põhimõtteliselt must have! Aitab kaitsta nahka tuule ja külma eest. Kuna tean selle kreemi koostist ja puhtust, olen seda julgelt kasutanud ka oma lastel, et nende põski külma eest kaitsta. Töötab hästi ja ei jäta mingit lõhna. 

Tulles tagasi Pojengi näovee juurde, pean ütlema, et see on super mõnus!!! Kuna mulle näoveed üldse meeldivad, siis ei ole ka imestada, et just selle toote suureks fänniks sain. Ma pihustan seda endale näkku mitmel otstarbel. Näiteks peale hommikust näopuhastust nii puhastaja kui toonikuga, lasen paar surtsu pojengivett näkku ja lasen sel imenduda. Sedasi saavad kõik tootes sisalduvad kasulikud ühendid minu nahka kosutada. Ja pärast näovee imendumist kannan näole veel seerumit ning viimase kihina näokreemi. Kasutan pojengi näovett ka pärast meigi peale kandmist. Lasen paar surtsu näkku, et mineraalpuuder nahaga kiiremini ühilduks. Lisaks kasutan seda näovett vahel lihtsalt väsimuse peletamiseks.


Lisaks näonaha niisutamisele saan BONOBO tooteid ka kehal kasutada. Minu kasutuses on hetkel kaks kehakreemi - Apelsini&Porgandi (toitev ja sära andev) ning Aaloe veera& Avokaado (rahustav ja niisutav). Neist esimene on kollase värvusega ja apelsini lõhnaga. Mulle meeldib, et selle kreemi koostises on kasutatud apelsini eeterlikku õli mitte sünteetilisi lõhnaaineid. Teine nimetatud kehakreem on õrna roheka tooniga ning lõhnab sidrunheina järgi. Selle lõhn on samuti  eeterliku õli abil loodud. Neid kehakreeme kasutan pärast pesemist. Kui kanda niiskele nahale, siis on toote kulu väga väikene ja toodet jätkub kauaks. Kui aga nahk on vahel pikemalt hooletusse jäänud või näiteks liigsest külmast/liigsest kuumast karedaks kuivanud, siis panen nii niiskele nahale, kui ka pärast rätikuga kuivatamist veel ühe lisakihi (näiteks kätele ja küünarnukkidele). Meil on harjumuseks saanud, et Aaloe veera&Avokaado kehakreem on voodi kõrval ja iga õhtu määrime lastega käed sisse. Talvisel ajal on suhteliselt võimatu muidu käsi pehmena hoida. Külm ja keskküte teeb oma töö ja siis on hea, kui on kohe midagi mõnusat kätele määrida. 


Lisaks nendele toodetele on (oli) mul ka Piparmündi huulebalsam. Sain seda paar korda proovida ja siis avastas mu abikaasa, et talle on seda vaja. Mul ei olnud selle vastu midagi, andsin lahkesti talle, sest mul on endal mitu varianti huulte niisutamiseks veel. Ei juhtu just tihti, et mu abikaasa mingit asja endale peale tahab panna, aga BONOBO huulebalsam sobis talle kenasti. Mõnus piparmündine ja niisutav. 

Ka sel korral on mul teile, mu armsad lugejad, hea uudis! Veebruarikuu lõpuni saate oma BONOBO ostud 10% soodsamalt sooritada, kasutades koodi GreenWonderlandAlice! Shoppama SIIT!

In English...

This time I was cooperating with Estonian brand BONOBO and its creator Kristi! Kristi founded the brand in 2014 and her motivation for this was, that she needed something for her sensitive skin. Great things came out of this 😊

You can find facial and body creams in BONOBOs products list as well as facial mists and lipbalms. I have had the chance to try something from each category.

I received my goodies in November 2017, so I have had some time to try out all the products. I do like that all the products are clean, no harsh chemicals inside and I am happy that all the products contain some plants from our own Estonian nature. The consistency of the creams is not typical. I would say they are more like balms really. If You take a little bit of the cream to Your fingertips, it starts to melt and very little goes a long way.


I have the Cowslips&Lady's mantle face-cream. It is relaxing and refreshing. The cream itself is yellow like cowslips and has practically no smell. My experience is that the moisturizing effect lasts longer and is deeper, if You make Your face a bit damp before applying the cream. I am using the BONOBO-s Peony mist or some tonic before the cream. I have used the cream also for Gua sha facial procedure, because it is perfect balm for that and You need Your face covered for the procedure. The Cowslips&Lady mantle's cream is a must have product during the cold winter months. It gives a great protection against the cold and the wind. Since I know that the product is so natural and pure, I have also used it for my children, before going outside. Works well and does not leave any scent.


Coming back to the Peony mist, I have to say that it is super! I really do enjoy using mists, so no wonder that it is one of my favorites now! I am using it in the mornings as an essence (after tonic, before serum). I am also using the product after I have applied my mineral makeup. And sometimes, when I am just sleepy or tired, I am also using the mist to get some refreshment.


I also have two different creams for the body. One is Orange&Carrot Body-Cream (nourishing and protecting) and the other one is Aloe vera&Avocado cream (soothing and moisturizing). The first one is yellow cream and smells like an orange. I do like that they use essential oils in the product not some synthetic fragrance. The second cream for the body is light green and smells like lemongrass, also with essential oil in it. I do use these creams after shower or bath and I do apply them before I dry myself. If I need deeper moisturizing effect I am repeating the application after drying (for the chapped skin if that happens). We have the Aloe&Avocado cream next to our bed, so every night we go to bed and moisturize our hands with the children. It is extra imporant to moisturize the skin more often during the cold period and when the heat is on.


Additionally to already mentioned products I do have/I had the Peppermint Lipbalm. I did have a chance to try it few times, but then my husband thought that he needed it more. I gave it to him happily, because it is not often that he wants to wear some products. Seems like BONOBO suited him. The balm itself is nice cool and moisturizing!

Great news, my dear followers! Using the discount code GreenWonderlandAlice, You can purchase the products with 10% discount! Shop here!

Kommentaarid